Hur du registrerar dig för att använda portalen

Ändrad den Tors, 13 juli, 2023 vid 12:38 E.M.

För att använda eller se mer information om hur du använder denna portal måste du vara inloggad, vilket innebär att du måste registrera dig hos oss (om du är kund hos K3).

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vem är den här portalen till för?

Denna portal är avsedd för kunder hos K3 Business Technologies som har ett aktivt prenumerations- eller supportavtal för någon av följande produkter:

• Cowis
  • Data Växel
  • DdD
  • Imagine
  • LSOne
  • MStore
  • Retail Manager
  • RMS
  • RVE
  • Viji
  • Endast stöd för hårdvara (som helt enkelt kategoriseras som "ÖVRIGT")

Hur man registrerar sig / registrerar sig

Klicka på länken Registrera dig och ange ditt fullständiga namn och din e-postadress (skärmdump nedan). Vänligen använd din företagsadress så att vi kan identifiera vilket företag du arbetar för.

Registreringssidan ser ut som nedan.

Observera att din e-postadress inte får vara registrerad sedan tidigare. Om vi redan har din e-postadress i vårt system kommer du att se ett felmeddelande som det nedan. Om detta händer kan du behöva återställa ditt lösenord - se Hur du återställer ditt lösenord

Vad händer efter registreringen?

Vi kommer att granska din förfrågan, matcha dig med ditt företag och skicka ett aktiveringsmejl där du ombeds ange ett lösenord.

När du är inloggad får du mer information om hur du använder portalen, du kan skicka in ärenden och se alla dina ärenden och söka i vår kunskapsbas för att få svar på dina frågor.