Slik registrerer du deg for å bruke portalen

Endret Thu, 13 Jul, 2023 ved 12:22 PM

Slik registrerer du deg for å bruke portalen

For å bruke eller se mer informasjon om hvordan du bruker denne portalen, må du være innlogget, noe som betyr at du må registrere deg hos oss (hvis du er K3-kunde).

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvem er denne portalen for?

Denne portalen er for kunder av K3 Business Technologies som har et aktivt abonnement eller supportkontrakt for et av følgende produkter:

• Cowis
  • Data Switch
  • DdD
  • Imagine
  • LSOne
  • MStore
  • Retail Manager
  • RMS
  • RVE
  • Viji
  • Kun maskinvarestøtte (som ganske enkelt er kategorisert som "ANNET")

Slik registrerer / registrerer du deg

Klikk på Registreringslenken og skriv inn ditt fulle navn og e-postadresse (skjermbilde nedenfor). Bruk bedriftsadressen din, slik at vi kan identifisere hvilket selskap du jobber for.

Registreringssiden ser ut som nedenfor.

Vær oppmerksom på at e-postadressen din ikke må være registrert fra før. Hvis vi allerede har e-postadressen din i systemet vårt, vil du se en feilmelding som nedenfor. Hvis dette skjer, må du kanskje tilbakestille passordet ditt - se Hvordan tilbakestille passordet ditt.

Hva skjer etter registrering?

Vi går gjennom forespørselen din, matcher deg med bedriften din og sender en aktiverings-e-post der du blir bedt om å angi et passord.

Når du er logget på, får du mer informasjon om hvordan du bruker portalen, du kan sende inn saker og se alle sakene dine, og du kan søke i kunnskapsbasen vår for å finne svar på spørsmålene dine.