Sådan registrerer du dig for at bruge portalen

Ændret den Thu, 13 Jul, 2023 kl. 7:49 AM

For at bruge eller se flere oplysninger om, hvordan du bruger denne portal, skal du være logget på. Dette betyder, at du skal registrere dig hos os (hvis du er kunde hos K3).

Indholdsfortegnelse

Hvem er denne portal for

Denne portal er for kunder hos K3 Business Technologies der besider et aktivt abonnement eller en support kontrakt for følgende produkter:

• Cowis
  • Data Switch
  • DdD
  • Imagine
  • LSOne
  • MStore
  • Retail Manager
  • RMS
  • RVE
  • Viji
  • Hardware support only (which is simply categorised "OTHER")

Hvordan du registrerer/tilmelder dig

Klik på Signup-linket, og indtast dit fulde navn og din e-mailadresse (screenshot nedenfor). Brug venligst din virksomhedsadresse, så vi kan identificere, hvilken virksomhed du arbejder for.

Tilmeldingssiden ser ud som nedenfor.

Bemærk venligst, at din e-mailadresse ikke må være registreret i forvejen. Hvis vi allerede har din e-mailadresse i vores system, vil du se en meddelelse som nedenstående. Hvis dette sker, skal du muligvis nulstille din adgangskode - se venligst: Sådan nulstiller du din adgangskode

Hvad sker der efter registrering?

Vi gennemgår din anmodning, matcher dig med din virksomhed og sender en aktiveringsmail, hvor du bliver bedt om at angive en adgangskode.

Når du er logget på, kan du se flere oplysninger om, hvordan du bruger denne portal. Du vil kunne indsende billetter, se alle dine billetter og søge i vores vidensbase efter svar på dine forespørgsler.