Du er her, men hvorfor bruge portalen?

Ændret den Wed, 28 Feb kl. 3:17 PM

V E L K K O M M E N til din K 3
S U P P O R T  P O R T A L

Vi er glade for, at du er her :-) hvis du skulle være i tvivl, så er portalen den bedste måde at logge og gennemgå alle dine tickets på, fordi....

1. Din ticket vil blive behandlet hurtigere!

> Du kan med det samme fortælle os, hvilken kategori din anmodning tilhører, hvor meget den haster, og hvilken effekt den har.

> Tickets fra e-mail har som standard lav prioritet; de skal vente på, at en agent læser, kategoriserer og vurderer deres syn på konsekvensen og hastegraden.

?? Telefonopkald er hurtigere, er de ikke? Ring kun til os, når der er noget, der forhindrer dig i at handle, dvs. hvis det har stor betydning og haster = P1. Hvis du ringer om ting med lavere prioritet, blokerer du måske for folk, der har en reel nødsituation.

2. Portalen kan foreslå løsninger fra vores videns base, så almindelige spørgsmål og problemer kan løses hurtigere.

3. Se de seneste opdateringer på en eller alle tickets på ét sted.

> Vi kan også give adgang til at se alle tickets for hele din virksomhed, ikke kun dine egne tickets (opret en Service Request/Access Request-ticket for dette).

4. Du kan se Hvad du kan forvente fra Support : K3 Support (k3btg.com) inklusiv Service Level Agreement (SLA).

5. Tjek, om K3 arbejder på en ticket, eller om den venter på, at du som kunde svarer.

6. For løste tickets kan du se løsningsoversigten, og om vi overholdt løsnings-SLA'en.

7. Der er integreret en del produktdokumentation, som vil blive foreslået til dig, hvis det er relevant.

8. Release notes for nogle produkter er tilgængelige.

Portalens indhold og funktionalitet er kun tilgængelig, når du er logget ind. Når du er logget ind, ved portalen, hvilke(t) produkt(er) din virksomhed har købt hos os, så du vil kun se relevant indhold.

Hvis du ikke allerede har gjort det, bedes du registrere dig for at bruge portalen.
(se Sådan registrerer du dig for at bruge portalen : K3 Support (k3btg.com) )