Hvordan kontakter jeg supporten?

Ændret den Fri, 8 Mar kl. 12:47 PM

Portal

Den bedste måde at kontakte supporten på, og grundene til det, kan findes i Du er her, men hvorfor bruge portalen?

Email

Du kan sende en e-mail til support@k3btg.com,  men som artiklen ovenfor forklarer, er tickets oprettet af kunder, der sender os en e-mail, den langsomste måde at få supporten til at arbejde på en forespørgsel eller et problem, du har.

Telefon-hotlines

Support-hotlinen er kun til alvorlige problemer, der forhindrer handel/drift.

Det holder telefonlinjerne fri til nødsituationer, så hvis din virksomhed ikke kan fungere, venter du ikke på telefonlinjen, mens en anden taler med support om noget mindre vigtigt.

Hvis du vil ringe til support i en nødsituation (prioritet 1-hændelse), skal du bruge det relevante nummer for dit land nedenfor.

Land

Telefonnummer

Danish Support Hotline

+45 70 11 91 00

Dutch Support Hotline

+31 157 99 78 00

English Support Hotline (undtagen nedenstående produkter)

+44 161 524 6793

English Support Hotline for SmartVision, Omnis, Sigma, JobBOSS

German Support Hotline

Norwegian Support Hotline

Sweden Support Hotline