Du är här, men varför använda portalen?

Ändrad den Tors, 7 dec., 2023 vid 2:14 E.M.

VÄLKOMMEN

Vi är glada att du är här :-) men bara om du inte är säker, portalen är det bästa sättet att logga och granska alla dina biljetter eftersom....

1. Portalen kan föreslå lösningar från vår kunskapsbas för snabbare lösningar på vanliga frågor och problem.
  2. Du kan meddela oss vilken kategori din begäran tillhör och hur brådskande den är när du skapar ett ärende (telefoner är endast till för kritiska frågor, e-postmeddelanden måste vänta på att en handläggare läser, kategoriserar och bedömer vår syn på påverkan och hur brådskande frågan är)
  3. Se de senaste uppdateringarna för ett eller alla ärenden på en och samma plats (vi kan också ge dig åtkomst till att se alla ärenden för hela företaget, inte bara dina egna ärenden (skapa en Service Request/Access Request för detta).
  4. Du kan se vad du kan förvänta dig av supporten, inklusive servicenivåavtalet (SLA).
  5. Kontrollera om K3 arbetar med ett ärende eller om det väntar på att kunden ska svara.
  6. För lösta ärenden kan du titta på sammanfattningen av lösningen och om vi uppfyllde SLA för lösningen.
  7. Viss produktdokumentation är integrerad och kommer att föreslås för dig om det är relevant.

Portalens innehåll och funktioner är endast tillgängliga när du är inloggad