Hoe moet ik me registeren om de klantenportal te gebruiken?

Gewijzigd op Di, 1 Aug, 2023 om 1:18 PM

Om de klantenportal te gebruiken of om meer informatie te zien over hoe u deze portal kunt gebruiken, dient u eerst ingelogd zijn.  Dit betekent dat u zich bij ons moet registreren (als u een K3-klant bent).

INHOUD

Hoe te registreren/aan te melden

Klik op de registratielink en voer uw volledige naam en e-mailadres in (zie onderstaande screenshot). Gebruik alstublieft uw zakelijke mailadres, zodat we makkelijker kunnen identificeren voor welk bedrijf u werkt.

De aanmeldpagina ziet er als volgt uit.

Let op,  uw e-mailadres mag nog niet geregistreerd zijn.
Als we uw e-mailadres al in ons systeem hebben, krijgt u een foutmelding zoals hieronder weergegeven.  Als dit gebeurt, moet u mogelijk uw wachtwoord opnieuw instellen.
Zie Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?.

Wat gebeurt er na de registratie?

We zullen uw aanvraag beoordelen en vervolgens koppelen aan uw bedrijf en een activatie e-mail sturen. Hierin wordt u gevraagd een wachtwoord in te stellen.

Zodra u bent ingelogd, ziet u meer informatie over hoe u dit portaal kunt gebruiken. U kunt tickets indienen, al uw tickets bekijken en onze kennisbank doorzoeken om antwoorden op uw vragen te vinden.